Virhe TSK-tehtävässä 18

Olemme saaneet useita virheilmoituksia julkaisun jälkeen siitä, että tehtävää 18 on mahdotonta voittaa, koska tekoäly lähettäisi sotilaita pelaajien tukikohtaan. Olemme tarkistaneet tehtävän ja siinä todellakin on virhe. Olen juuri lähettänyt kaikille, jotka ovat ilmoittaneet virheestä viimeisen kuukauden aikana, korjatun skriptin, jos korjaus hyväksytään, lataamme sen julkisesti.

Tekniset tiedot kartantekijöille:
Virhe ilmeni, koska ennen r4179:ää AI-hyökkäykset kopioivat puuttuvat ominaisuudet edellisestä hyökkäyksestä, mutta r4179:n jälkeen hyökkäykset alustetaan nolilla joka kerta. Tämä tarkoittaa, että hyökkäyksillä on oltava kaikki kentät nimenomaisesti, jotta ne toimisivat oikein. Eniten vaikuttanut kenttä on hyökkäysviive – se asetetaan arvoon 0 sen sijaan, että kopioitaisiin aikaisempi hyökkäysarvo.

10 vastaukset "Virhe TSK-tehtävässä 18

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

*