Uusi palvelimemme

PÄIVITYS 19.9.2013: www.kamremake.comin siirto uudelle isännälle on suoritettu! Jos sinulla on ongelmia sivuston kanssa, ilmoita siitä meille. Yhteisön TeamSpeak-palvelin kamts.eu on myös saatavilla.

Projektin alkamisesta lähtien KaM Remake on kasvanut yli odotuksemme. Pelaajien määrä verkossa moninpelissä on säännöllisesti huipussaan yli 120. Sekä heinä- että elokuussa verkkosivustomme www.kamremake.com siirsi noin 2 teratavua liikennettä (katso kaavio oikealla), ja se on vain yksi latauspeileistämme, suurin osa. latauksista tapahtuu muilla fanien tarjoamilla peileillä. Toisaalta moninpelipääpalvelimemme, joka ylläpitää pelipalvelinluetteloa, palvelee lähes 2 miljoonaa yksittäistä pyyntöä kuukaudessa (keskimäärin 40 minuutissa) noin 20 000 yksilöllisestä IP-osoitteesta (katso tilastot alla).

Kun asensimme näitä palvelimia, emme odottaneet, että vanhan pelin, kuten Knights and Merchants, uusintaversiosta tulisi niin suosittu. Nykyiset käyttämämme palvelimet ovat jaettuja isäntiä, jotka on suunniteltu pienten verkkosivustojen isännöintiin, eivätkä ne usein riitä vastaanottamamme liikenteen määrään. Muutaman viime vuoden aikana meillä on ollut useita ongelmia palvelimiemme kanssa, jotka ovat johtaneet seisokkeihin ylikuormituksen tai palveluntarjoajan ongelmien vuoksi. Toinen ongelma on, että pääpalvelimemme isännöi Australiassa (Lewinin kotimaa), joka on vastakkaisella puolella maailmaa kuin Eurooppa, jossa suurin osa pelaajistamme asuu, mikä tarkoittaa, että palvelinluettelon päivittäminen pelissä on erittäin hidasta näille pelaajille.

Meillä on nyt ratkaisu näihin ongelmiin. Yhteistyössä jonkun kanssa knightsandmerchants.net (kansainvälinen KaM-foorumi ja faniyhteisö) olemme vuokranneet Alankomaista virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS), joka isännöi nyt seuraavia palveluita:

  • KaM Remake moninpelipääpalvelin
  • knightsandmerchants.net
  • www.kamremake.com
  • KaM-yhteisö TeamSpeak-palvelin osoitteessa kamts.eu
  • Muita palveluita, joita saatamme haluta tulevaisuudessa, kuten moninpelitilit tai globaali pelin sisäinen chat

Haluamme kiittää Tom (T*AnTi-V!RuZz) ylläpitäjää knightsandmerchants.net kaikesta hänen kovasta työstään ja tuestaan ​​tämän järjestämisessä.

Miten tämä vaikuttaa sinuun?
Virtuaalinen yksityinen palvelin antaa meille enemmän hallintaa, luotettavuutta ja resursseja kuin aiemmat palvelimemme. Tässä on joitain muutoksia, jotka saatat huomata:

  • Tämä sivusto latautuu nopeammin ja lataukset ovat nopeampia
  • Pelin sisäinen moninpelipalvelinluettelo latautuu nopeammin
  • Verkkosivusto ja moninpelipääpalvelin ovat luotettavampia (vähemmän seisokkeja/virheitä)
  • Yhteisön TeamSpeak-palvelin kamts.eu saatavilla
  • Lisää palveluita, kuten moninpelitilejä, saattaa olla saatavilla tulevaisuudessa, jos päätämme ottaa sen käyttöön

Miten voit auttaa?
Palvelimen vuokraaminen maksoi meille rahaa. Olisimme kiitollisia, jos voit auttaa pitämään palvelimen käynnissä ja tukemaan KaM Remaken tulevaa kehitystä. Vieraile lahjoitussivullamme:

Lahjoita KaM Remakelle

Kerro meille mielipiteesi kommenteissa 🙂
Lewin ja Krom.

23 vastaukset "Uusi palvelimemme

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*