Dedicated Server Fix

Er is een update vrijgegeven aan de deticated server. Dit lost een bug op in de Linux dedicated server die ervoor zorgde dat het logbestand met meerdere megabytes per uur aangroeide. Gelieve uw servers met de nieuwe versie te updaten om deze bug te verhelpen, maar probeer een tijdsperiode te kiezen wanneer er geen matchen worden gespeeld op uw server zodat je de spelers hun spel niet stopt.

There is also a new feature in the server: changes to the configuration file (.ini) are loaded while the server is running, so you can change the name, welcome message, etc. without needing to restart the server and kick everyone off 🙂

U kunt deze server oplossing (r2443) vanaf het begin downloadpagina.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*