Serverpagina en tweede server fix

We hebben een nieuwe pagina toegevoegd aan de website: Servers. It shows a live list of running KaM Remake servers and statistics from the past 24 hours. We plan to add more graphs and features to this page over the coming weeks. A huge thanks to Siegfried and N8Inc for helping with this! 🙂

Ik heb ook met een tweede update uitgegeven voor de dedicated server, (r2460), aangezien er nog steeds een crash is met Linux in de vorige versie. Gelieve uw server bij te werken op de downloadpagina. Dit moet ook het probleem oplossen met "spook-spelers" op sommige servers, waar een kamer bezet blijft door een speler, ook al heeft deze persoon de verbinding al lang verbroken. Op dit moment lijken te zijn 3 kamers bezet te zijn door spook-spelers, en sommige van hen zijn er al dagen. Dus werk uw servers zo snel mogelijk bij om deze en andere kwesties op te lossen.

Een Reactie op “Serverpagina en tweede server fix

  1. I’ve created some graphs for my server. It is based on munin and it is php script that parses server status written in HTML.

    After some modifications I’ve created php script that allows parsing of the HTML status file and output it to the template engine, example at:
    http://kaszpir.hlds.pl/kam/#

    Anyone willing for sources, please contact me.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*