Serverpagina en tweede serverfix

We have added a new page to the website: Servers. It shows a live list of running KaM Remake servers and statistics from the past 24 hours. We plan to add more graphs and features to this page over the coming weeks. A huge thanks to Siegfried and N8Inc for helping with this! 🙂

I have also released a second update to the dedicated server, (r2460) as there was still a crash on Linux in the previous one. Please update your server from the downloadpagina. Dit zou ook het probleem met "spookspelers" op sommige servers moeten oplossen, waarbij een kamer bezet blijft door één speler, ook al heeft die persoon de verbinding al lang geleden verbroken. Er lijken momenteel drie kamers bezet te zijn door spookspelers, en sommige daarvan staan ​​daar al dagen. Update uw servers dus zo snel mogelijk om deze en andere problemen op te lossen.

Een Reactie op “Serverpagina en tweede serverfix

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*