Serverside og andreserver-fix

Vi har lagt til ei ny side på nettsida: Servere. It shows a live list of running KaM Remake servers and statistics from the past 24 hours. We plan to add more graphs and features to this page over the coming weeks. A huge thanks to Siegfried and N8Inc for helping with this! 🙂

Jeg har også sluppet enda ei oppdatering på den dedikerte serveren, (r2460), siden det var et kræsj på Linux i den forrige versjonen. Derfor: vennligst oppdater serveren din fra nedlastingssida vår. Dette skulle også ordne problemet med "spøkelsesspillere" på noen servere der et rom vil okkuperes av en spiller til tross for at denne spilleren ikke har vært i dette rommet på lang tid. Slik det er nå, ser det ut til at det er tre rom som har spøkelsesspillere i seg. Noen av disse har vært der i dagesvis. Så vær så snill å oppdatere serverne dine så snart som mulig for å fikse både dette og andre problemer.

One response to “Serverside og andreserver-fix

  1. I’ve created some graphs for my server. It is based on munin and it is php script that parses server status written in HTML.

    After some modifications I’ve created php script that allows parsing of the HTML status file and output it to the template engine, example at:
    http://kaszpir.hlds.pl/kam/#

    Anyone willing for sources, please contact me.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

*