Scripted missie concurrentie

We are please to announce the first KaM Remake map competition, organised and coordinated by Ben from the KaM community 🙂

Hier zijn de regels en aankondiging van de wedstrijd op het forum:
https://www.knightsandmerchants.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=1492

Het doel van deze wedstrijd is het stimuleren van kaartenmakers om de nieuwe dynamische scripten systeem uit te proberen dat beschikbaar zal zijn in de volgende release van de KaM Remake. Dit zal hopelijk leiden tot meer interessante scripted missies die we kunnen opnemen in toekomstige versies.

Het is toegestaan ​​om te werken in teams van twee, wat betekent dat als je goed bent in het maken van kaarten en iemand kent die goed is in het schrijven van codes (of vice versa) u samen aan aan de wedstrijd kunt deelnemen. Post in het forum topic hierboven als u op zoek bent naar een partner!

We raden u aan om met uw kaart aan de slag te gaan. U kunt zich aanmelden voor onze tester mailinglijst om de laatste release candidate van de Remake te krijgen waar u uw scripten kunt testen. Als je een goed idee voor scriptopdrachten / functies die niet kunnen worden uitgevoerd kunnen we ze toevoegen aan het spel voor de volgende release, zodat u (en anderen) ze kunnen gebruiken in uw inzending voor de wedstrijd. Dus als je een idee hebt voor een missie die niet lijkt te kunnen met de huidige scriptopdrachten, neem dan contact met ons op en bespreken we de uitvoering van de opdrachten die u nodig zal hebben. Maar maak het niet te laat, anders zullen we niet in staat zijn om ze op tijd toe te voegen!

Hier is een tutorial om u te helpen de slag te gaan met dynamische scripten:
https://code.google.com/p/castlesand/wiki/MissionScriptsDynamicTutorial

Als u vragen heeft post ze op het forum of in de reacties hieronder.

3 Reacties op “Scripted missie concurrentie

  1. Just waiting for that one guy writing a MOBA out of this.

    • That would be awesome 🙂
      The script probably doesn’t have all the commands needed for that yet, but we’d like to expand it to meet people’s needs and make more things possible.

  2. Good \o\

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*