Konkurranse i skriptede oppdrag

We are please to announce the first KaM Remake map competition, organised and coordinated by Ben from the KaM community 🙂

Her er reglene og meldinga om konkurransen på forumet:
https://www.knightsandmerchants.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=1492

Målet med denne konkurransen er å oppmuntre kartlagere til å prøve ut det nye dynamiske skriptsystemet som vil være tilgjengelig i neste versjon av KaM Remake. Dette vil forhåpentligvis føre til at flere interessante regisserte oppdrag lages som vi kan inkludere i framtidige utgivelser.

Du kan jobbe i team på to, hvilket betyr at hvis du er god til å lage kart og kjenner noen som er flink til å skrive kode (eller vice versa), kan dere gå sammen og delta i konkurransen som et lag. Post et innlegg i forumemnet ovenfor hvis du ser etter en samarbeidspartner!

Vi oppfordrer deg til å begynne å jobbe med kartet ditt nå. Du kan melde deg på vår mailingliste for testere for å motta den nyeste utgivelseskandidaten som du kan teste skriptene dine på. Hvis du har en god idé for skriptkommandoer eller funksjoner som ennå ikke er implementert, kan vi legge disse til spillet før neste utgivelse. Dermed kan du (og andre) bruke dem i konkurranseforslaget. Og om du har en idé til et oppdrag som ikke ser ut til å være mulig med de nåværende skriptkommandoene, kan du kontakte oss, så vil vi vurdere å implementere kommandoene du trenger. Men ikke utsett det for lenge, for da vil vi ikke være i stand til å legge dem til i tide!

Her er ei veiledning for å hjelpe deg med å komme i gang med dynamiske skript:
https://code.google.com/p/castlesand/wiki/MissionScriptsDynamicTutorial

Har du spørsmål, så post dem i forumet eller skriv dem i kommentarfeltet nedenfor.

3 svar på “Konkurranse i skriptede oppdrag

  1. Just waiting for that one guy writing a MOBA out of this.

    • That would be awesome 🙂
      The script probably doesn’t have all the commands needed for that yet, but we’d like to expand it to meet people’s needs and make more things possible.

  2. Good \o\

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

*