Wintertoernooi

Leden van onze community Sado en Mixons organiseren een 2 vs 2 toernooi. Het toernooi wordt gespeeld in een speciale bètaversie van de KaM Remake die live multiplayer-toeschouwing ondersteunt. Hierdoor kunnen veel van de toernooispellen live worden gestreamd en becommentarieerd, zodat iedereen kan kijken. Sommige van deze streams zullen hopelijk gastcommentatoren hebben, waaronder top KaM-spelers en de KaM Remake-ontwikkelaars.

Registration closes on the 5th of February and the games will start on the 10th of February. There are no prizes, only the honour of winning. If you want to enter the tournament but don’t have a friend to be your team member, then make a post on the winter tournament forum thread asking for a team member and the tournament organisers will try to pair you with someone.

For more information visit the official winter tournament forum thread. To enter the competition, fill out the sign up form.

Note: All of the new features in the tournament beta version of the KaM Remake will be publicly available in our next release, which will be ready in a few months once all features have been fully implemented and tested.

6 Reacties op “Wintertoernooi

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*