Vinterturnering

Sado og Mixons, to medlemmer av fellesskapet vårt, skal arrangere ei 2-vs-2-turnering. Turneringa vil bli spilt i en spesiell betaversjon av KaM Remake som tillater tilskuere. Dette vil gjøre at mange av turneringene kan streames og kommenteres live, og at hvem som helst kan se på. Noen av disse streamene vil forhåpentligvis ha gjestekommentatorer, blant annet svært gode KaM-spillere samt KaM Remake-utviklerne.

Det er åpent for registrering fram til 5. februar, og selve turneringa vil starte den 10. Det er ingen premier, bare æren av å vinne. Hvis du vil være med, men ikke har noen som kan være medspiller med deg, kan du lage en post på vinterturneringas forumtråd. Her kan du spørre etter en medspiller, og de som organiserer turneringa vil prøve å finne en partner til deg

Mer informasjon finner du på den offisielle vinterturneringas forumtråd.. For å bli med i konkurransen, fyller du ut dette skjemaet.

Merknad: alle de nye funksjonene i turneringas betaversjon vil være tilgjengelig for alle i vår neste utgivelse. Denne vil være klar om noen få måneder så snart alle funksjonene har blitt ferdig implementert og testet.

6 svar på “Vinterturnering

 1. Can i help u with translating topics?

  • Yes you can 🙂 I tried to send you an email with the instructions but the email address you used in your comment was not valid. Can you please send us an email to contact@kamremake.com so we can send you the instructions? Thanks.

 2. Is there some links to watch the strem or we have to join server to could watch the match? Plz link or some contact when matches are and server info

 3. Have the matches been recorded? I would like to see them back on youtube or another website!
  Cheers

  • Unfortunately there have been some technical issues with streaming/recording the matches 🙁 There is also the problem of having casters available at the right time to commentate and stream/record the matches.

   Hopefully it will be sorted out soon.

 4. super hra

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

*