KaM Remake installeren met Steam

Onlangs heeft Knights and Merchants veel aandacht gekregen op Steam. KaM Remake is een must als je op zoek bent naar een echte HD-versie van Knights and Merchants. Om Steam-gebruikers te helpen hebben we een FAQ-artikel over dit onderwerp toegevoegd:

Vraag: Hoe installeer ik KaM Remake als ik de Steam-versie van KaM heb?
Je moet Knights and Merchants minstens één keer vanuit Steam starten voordat je het KaM Remake-installatieprogramma uitvoert, anders zal het installatieprogramma het niet detecteren. Afgezien daarvan downloadt u gewoon het volledige installatieprogramma van onze downloadpagina en voert u het uit. Als je de Steam-overlay wilt hebben tijdens het spelen, kun je KaM Remake aan je Steam-bibliotheek toevoegen door op te klikken Games -> Add a Non-Steam Game to My Library in het Steam-hoofdmenu.

There is a FAQ section on this site where you can find answers to the most frequent questions we get asked about KaM Remake. If you are interested in other topics, please head to our FAQ page. If you have a question which you think should be added to our FAQ, please write it in the comments below 🙂

We are still working on the upcoming update to KaM Remake, we are currently beta testing the new release. If you want to join our beta tester team or contribute something to the project such as a translation, send us an email at: contact@kamremake.com.

16 Reacties op “KaM Remake installeren met Steam

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*