Ting, der kommer i den næste demo

Der har ikke været nyheder på hjemmesiden i et par måneder nu. Lad os ordne det! Selvom den næste store Demo-udgivelsesdato endnu ikke er planlagt, har vi allerede kodet nogle gode funktioner, der vil blive inkluderet. Listen er ikke fancy, men vokser, efterhånden som vi arbejder på den.

  • Unicode-understøttelse. Vi tilføjer endelig ordentlig understøttelse af kinesiske tegn (devblog artikel). Dette betyder også, at du korrekt kan se tegn fra andre sprog i chat uanset din valgte lokalitet.
  • Filoverførsel i multiplayer. Så du behøver ikke at downloade savegames eller nye kort via 3. parts websteder. Overførsler vil blive udført i spillet, når klienten klikker på download.
  • Omarbejdet enhedsvalg (devblog 1devblog 2). Valg af enheder bliver nemmere og mere intuitivt.
  • Endnu mere dynamiske scripts. Med nye scriptkommandoer vil endnu mere tilpasning være mulig i missioner.
  • Fejlrettelser og små forbedringer. Som altid retter vi rapporterede fejl og tilføjer mindre forbedringer.

The previous release has been received well. We have seen many new dynamic scripts being written by the community, including some from people who are learning to write code for the first time. We will make sure to include these new maps in the next release. We have also received feedback that the balance with ranged units is not quite right, bowmen are now significantly more economical than crossbowmen. We will continue to make small balance tweaks in order to address imbalances like this.

We hope to have the next release ready in the first quarter of 2014, but of course this depends on how much time we have available and what features we decide to implement. As usual before release we plan to run beta-testing phase for some 3-5 weeks, but dates for that are not scheduled yet either. Anyone is free to join our beta tester mailing list, just send us your email address.

Merry Christmas and a Happy New Year from the KaM Remake developers! 🙂

82 svar på "Ting, der kommer i den næste demo

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

*