TeamSpeak server

UPDATE 23 September 2013: Der er en ny server adresse: kamts.eu

Er vigtigt at kommunikere med dine allierede i multiplayer KAM-spil.

Jeg har brugt TeamSpeak i et par KAM spil allerede, og jeg fandt det at være meget nyttig. Det er meget nemmere at arbejde sammen med dine allierede og advare dem om fare, uden at det er nødvendigt at skrive. Du kan også chatte og få venner og samtidig bygge din landsby. Selv hvis du ikke har en mikrofon eller ikke ønsker at tale, lytte til dine allierede er stadig meget nyttig. Nedenfor er oplysninger om installation og brug af TeamSpeak med denne server.

Trin 1. Download TeamSpeak 3 klienten

Trin 2. Kør installationsprogrammet og følg instruktionerne

Trin 3. Start TeamSpeak og følg installationsguiden, som vil hjælpe dig med at konfigurere den første gang. Indtast et kaldenavn for dig selv.

Trin 4. Vælg mellem Voice Activation Detection (Overfører når det registrerer dig tale) eller Push-to-Talk som kun vil overføre, når du holder en udvalgt tast (du kan ændre disse ting senere fra indstillinger). På det næste skærmbillede kan du teste din mikrofon volumen.

Trin 5. I slutningen af ​​guiden uncheck "Åbn offentlig server list" og "Lej din egen TeamSpeak server" før du er færdig (du vil bruge KaM TeamSpeak server, så ingen af ​​disse muligheder er nødvendigt).

Trin 6. Næste for at føje KaM TeamSpeak server klik Tilslutninger på hovedmenuen og derefter Tilslut. I Server Address sætte: kamts.eu og klik på Opret forbindelse (der er ingen adgangskode).

Trin 7. Rul ned til den kanal "riddere og købmænd", og dobbeltklik på en af ​​de kanaler, der for at tilslutte sig det. Bemærk: Denne server er ikke kun bruges til Riddere og Merchants, så du bedes kun bruge de kanaler under "riddere og købmænd."

Trin 8. Du kan nu tale med alle i denne kanal! Spørg din ven og allierede til at slutte sig til dig, så du kan kommunikere let, mens du spiller. Du kan bruge hvad sprog du gerne i serveren, har vi ikke noget imod overhovedet. Der er i øjeblikket 5 kanaler til rådighed, så hvis man er allerede i brug plukke og tom en. Vi vil skabe flere kanaler, hvis det er nødvendigt.

If you have any questions or need help please just ask below and we’ll be more than happy to assist you 🙂
Lewin.

4 svar på ”TeamSpeak server

  1. Szia.
    Kérhetek egy ts3 szobát Magyar nével és magyar logo val ?
    Neve legyen MagyarSzoba

  2. How to join it? I can not get permission.

    • You don’t need permission to join the teamspeak server, just install Teamspeak and connect to kamts.eu (follow the instructions in this article)

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

*