Teamspeak-server

OPPDATERING 23 september 2013: Det er en ny serveradresse: kamts.eu

Kommunikasjon med dine allierte i flerspiller er avgjørende. Det eneste problemet er at det ofte ikke er tid til å skrive meldinga - du må virkelig få kommunisert: "Se opp! Flytt soldatene dine!" eller noe liknende, men du rekker det ikke. Så, nå er det en løsning på dette problemet! Tiësto, en slags fan, har tillatt oss å bruke noen kanaler på en Teamspeak-server. Teamspeak er et program der du velger en kanal og kan så snakke til alle i det rommet samtidig, enten ved å trykke på en tast for å aktivere mikrofonen eller å velge at mikrofonen skal aktiveres automatisk når den oppdager lyd. Det er som Skype i et chatterom.

Jeg har brukt Teamspeak i noen KaM-kamper allerede, og jeg fant det veldig nyttig. Det er mye enklere å jobbe sammen med allierte og varsle dem om faren når man ikke trenger å skrive. Du kan også chatte og få nye venner mens du bygger landsbyen din. Og om du ikke har en mikrofon eller ikke ønsker å snakke, er å lytte til dine allierte fortsatt veldig nyttig. Nedenfor finner du instruksjoner for hvordan du installerer og bruker Teamspeak med denne serveren.

Trinn en. Last ned klienten for Teamspeak 3

Trinn to. Kjør installasjonsprogrammet og følg instruksjonene

Trinn tre. Kjør Teamspeak og følg installasjonsveiviseren som vil hjelpe deg med å den første konfigureringa. Skriv inn hva du vil kalle deg selv.

Trinn fire. Velg mellom Voice Activation Detection (mikrofonen aktiveres av lyder eller stemmer) eller Push-To-Talk (trykk for å snakke) som aktiverer mikrofonen når du holder nede en valgt tast (du kan endre oppsettet senere i"Settings"). På neste skjermbilde kan du teste volumet på mikrofonen din.

Trinn fem. På slutten av veiviseren tar du bort avhakingene på "Open public server list" og "Rent your own Teamspeak server" før du er ferdig (du skal bruke KaM Teamspeak-serveren, så ingen av disse alternativene er nødvendige).

Trinn seks. Så, for å legge til KaM Teamspeak-serveren, klikker du på "Connections" (tilkoblinger) i hovedmenyen, og deretter "Connect"(koble til). I "Server Address" setter du inn: kamts.eu og klikker "Connect" (det er intet passord).

Trinn sju. Scroll nedover til kanalen "Knights og Merchants" og dobbeltklikk på en av kanalene der for å bli med. Merk: Denne serveren brukes ikke bare for Knights og Merchants. Derfor: vær vennlig å bruke utelukkende de kanalene under "Knights og Merchants".

Trinn åtte. Du kan nå snakke med alle på den kanalen! Spør venner og allierte om å bli med slik at du enkelt kan kommunisere mens du spiller. Du kan bruke hvilket som helst språk på serveren. For oss spiller det ingen rolle. Det er for tida fem kanaler tilgjengelig, så hvis én allerede er i bruk, så velg en annen. Vi vil lage flere kanaler hvis det blir nødvendig.

If you have any questions or need help please just ask below and we’ll be more than happy to assist you 🙂
Lewin.

4 svar på “Teamspeak-server

  1. Szia.
    Kérhetek egy ts3 szobát Magyar nével és magyar logo val ?
    Neve legyen MagyarSzoba

  2. How to join it? I can not get permission.

    • You don’t need permission to join the teamspeak server, just install Teamspeak and connect to kamts.eu (follow the instructions in this article)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

*