Jatkoa 1. huhtikuun postauksessa

Tänä iltana on 2. huhtikuuta ja joitain asioita on selitettävä.

Ensinnäkin – me molemmat (minä ja Lewin) haluamme kiittää teitä kaikkia palautteesta. Olemme panostaneet paljon KaM Remakeen, ja on todella palkitsevaa nähdä yhteisön kasvua ja tukea. Projekti ei olisi koskaan näin edistynyt ilman sitä ympäröivää yhteisöä. Meille merkitsee todella paljon tukeanne työssämme.

Kuten monet teistä ovat havainneet, 1. huhtikuun viesti oli vitsi. Emme ole kyllästyneet 2D-pikseligrafiikkaan ja KaM-animaatioihin. Emme juo pikseliä viiniä ja pidämme rekrytoinnista juuri sellaisina kuin he ovat, ilman ylimääräisiä kasvojen karvoja. Postauksen kuvat on tehty Lightwave 3D:llä (3D Max -vaihtoehto) parissa illassa.

Kuitenkin …

.. vitsillä on vakava totuus.

Valitettavasti meillä ei ole tarpeeksi aikaa valmistella oikeaa uutispostausta aiheesta. Minun on mentävä pois kaupungista seuraaviksi päiviksi, ei Wi-Fi-yhteyttä. Olen todella pahoillani, asianmukaista ilmoitusta on odotettava noin 8. huhtikuuta. Mutta jokin kertoo, että et tule katumaan tätä pientä viivytystä.

Pysy kanavalla!

Bonuskuva – siirtymälaatat

6 vastaukset "Jatkoa 1. huhtikuun postauksessa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

*