Jatkoa 1. huhtikuun postauksessa

Tänä iltana on 2. huhtikuuta ja joitain asioita on selitettävä.

Ensinnäkin – me molemmat (minä ja Lewin) haluamme kiittää teitä kaikkia palautteesta. Olemme panostaneet paljon KaM Remakeen, ja on todella palkitsevaa nähdä yhteisön kasvun ja tuen. Projekti ei olisi koskaan niin edistynyt ilman sitä ympäröivää yhteisöä. Meille merkitsee todella paljon tukeanne työssämme.

Kuten monet teistä ovat havainneet, 1. huhtikuun viesti oli vitsi. Emme ole kyllästyneet 2D-pikseligrafiikkaan ja KaM-animaatioihin. Emme juo pikselistä viiniä ja pidämme rekrytoinnista juuri sellaisina kuin he ovat, ilman ylimääräisiä karvoja. Postauksen kuvat tehtiin Lightwave 3D:llä (3D Max -vaihtoehto) parissa illassa.

Kuitenkin …

.. the joke has some serious truth to it.

Sadly we don’t have enough time to prepare the proper newspost about it. I have to go out of town for the next several days, no Wi-Fi. I am terribly sorry, the proper announcement will have to wait until around April 8th. But something tells that you will not regret this small delay.

Stay tuned!

Bonus pic – transition tiles

6 vastaukset "Jatkoa 1. huhtikuun postauksessa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*