Jatkoa 1. huhtikuun postauksessa

Tänä iltana on 2. huhtikuuta ja joitain asioita on selitettävä.

Ensinnäkin – me molemmat (minä ja Lewin) haluamme kiittää teitä kaikkia palautteesta. Olemme panostaneet paljon KaM Remakeen, ja on todella palkitsevaa nähdä yhteisön kasvun ja tuen. Projekti ei olisi koskaan niin edistynyt ilman sitä ympäröivää yhteisöä. Meille merkitsee todella paljon tukeanne työssämme.

As many of you have figured out, 1st Aprils post was a joke. We are not bored with 2D pixely graphics and KaM animations. We don’t drink pixely wine and like the recruits just the way they are, without additional facial hair. The images in the post were crafted in Lightwave 3D (3D Max alternative) in a couple of evenings.

However …

.. the joke has some serious truth to it.

Sadly we don’t have enough time to prepare the proper newspost about it. I have to go out of town for the next several days, no Wi-Fi. I am terribly sorry, the proper announcement will have to wait until around April 8th. But something tells that you will not regret this small delay.

Pysy kanavalla!

Bonus pic – transition tiles

6 responses to “Jatkoa 1. huhtikuun postauksessa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*