Opfølgning på 1. Aprils indlæg

I aften er den 2. april og nogle ting skal forklares.

Først og fremmest - vi begge (mig og Lewin) vil gerne takke dem alle for feedback. Vi har lagt en stor indsats i KAM Remake, og det er virkelig givende at se samfundet vækst og støtte. Projektet ville aldrig være så fremskreden uden fællesskabet omkring det. Det betyder virkelig meget for os at have din støtte i vores arbejde.

Som mange af jer har fundet ud af, 1. Aprils indlæg var en joke. Vi er ikke kede med 2D pixely grafik og Kam animationer. Vi drikker ikke pixely vin og ligesom de rekrutter bare den måde, de er, uden yderligere ansigtshår. Billederne i stillingen blev udformet i Lightwave 3D (3D Max alternativ) i et par aftener.

Men ...

.. Den joke har nogle alvorlige sandhed i det.

Desværre har vi ikke tid til at forberede den korrekte newspost om det. Jeg nødt til at gå ud af byen for de næste mange dage, ingen Wi-Fi. Jeg er frygtelig ked af det, vil den korrekte meddelelse må vente til omkring 8 april. Men noget siger at du ikke vil fortryde denne lille forsinkelse.

Stay tuned!

Bonus pic - overgang fliser

6 svar på ”Opfølgning på 1. Aprils indlæg

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

*