Opfølgning på 1. april indlæg

I aften er det den 2. april, og nogle ting skal forklares.

Først og fremmest – vi begge (mig og Lewin) vil gerne takke jer alle for feedbacken. Vi har lagt en stor indsats i KaM Remake, og det er virkelig givende at se samfundets vækst og støtte. Projektet ville aldrig være så avanceret uden samfundet omkring det. Det betyder rigtig meget for os at have din støtte i vores arbejde.

Som mange af jer har regnet ud, var indlægget fra 1. april en joke. Vi keder os ikke med 2D pixely-grafik og KaM-animationer. Vi drikker ikke pixely vin og kan lide rekrutterne, som de er, uden ekstra hår i ansigtet. Billederne i indlægget blev lavet i Lightwave 3D (3D Max alternativ) på et par aftener.

Dog …

.. the joke has some serious truth to it.

Sadly we don’t have enough time to prepare the proper newspost about it. I have to go out of town for the next several days, no Wi-Fi. I am terribly sorry, the proper announcement will have to wait until around April 8th. But something tells that you will not regret this small delay.

Stay tuned!

Bonus pic – transition tiles

6 svar på "Opfølgning på 1. april indlæg

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*