Opfølgning på 1. april indlæg

I aften er det den 2. april, og nogle ting skal forklares.

Først og fremmest – vi begge (mig og Lewin) vil gerne takke jer alle for feedbacken. Vi har lagt en stor indsats i KaM Remake, og det er virkelig givende at se samfundets vækst og støtte. Projektet ville aldrig være så avanceret uden samfundet omkring det. Det betyder rigtig meget for os at have din støtte i vores arbejde.

Som mange af jer har regnet ud, var indlægget fra 1. april en joke. Vi keder os ikke med 2D-pixel-grafik og KaM-animationer. Vi drikker ikke pixely vin og kan lide rekrutterne, som de er, uden yderligere ansigtshår. Billederne i indlægget blev lavet i Lightwave 3D (3D Max alternativ) på et par aftener.

Dog …

.. vittigheden har en seriøs sandhed over sig.

Desværre har vi ikke tid nok til at forberede den rigtige nyhedsindlæg om det. Jeg skal ud af byen de næste dage, ingen Wi-Fi. Jeg er meget ked af det, den korrekte meddelelse må vente til omkring den 8. april. Men noget siger, at du ikke vil fortryde denne lille forsinkelse.

Bliv hængende!

Bonusbillede – overgangsbrikker

6 svar på "Opfølgning på 1. april indlæg

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

*