Oppfølging på innlegget 1. april

I kveld er det 2. april og noen ting må forklares.

Først av alt - vi begge (meg og Lewin) ønsker å takke dere alle for tilbakemeldingen. Vi har lagt ned mye innsats i KaM Remake, og det er virkelig givende å se fellesskapets vekst og støtte. Prosjektet ville aldri vært så avansert uten samfunnet rundt det. Det betyr virkelig mye for oss å ha din støtte i arbeidet vårt.

Som mange av dere har skjønt, var innlegget fra 1. april en spøk. Vi kjeder oss ikke med 2D pixely-grafikk og KaM-animasjoner. Vi drikker ikke pixely vin og liker rekruttene akkurat slik de er, uten ekstra ansiktshår. Bildene i innlegget ble laget i Lightwave 3D (3D Max alternativ) i løpet av et par kvelder.

Derimot …

.. vitsen har en alvorlig sannhet over seg.

Dessverre har vi ikke nok tid til å forberede den riktige nyhetsposten om det. Jeg må ut av byen de neste dagene, ingen Wi-Fi. Jeg beklager veldig, den riktige kunngjøringen må vente til rundt 8. april. Men noe sier at du ikke kommer til å angre på denne lille forsinkelsen.

Følg med!

Bonusbilde – overgangsbrikker

6 svar på "Oppfølging på innlegget 1. april

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *

*