Oppfølging av posten på 1. april

Det er kvelden den 2. april og noen ting må forklares.

Først og fremst - begge to, jeg og Lewin, ønsker å takke dere alle for tilbakemeldingene. Vi har lagt mye arbeid i KaM Remake og det er virkelig givende å se all veksten og støtta i dette samfunnet. Prosjektet ville aldri ha vært så avansert uten samfunnet rundt seg. Virkelig - det betyr mye for oss å ha støtta di i arbeidet vårt.

Som mange av dere har skjønt, var 1. april-innlegget en spøk. Vi er ikke lei av 2D-pikselsgrafikk eller KaM-animasjoner. Vi drikker ikke pikselvin og har også sansen for rekruttene akkurat slik de er nå: uten ekstra ansiktshår. Bildene i innlegget ble laget i Lightwave 3D (3D Max alternative) på et par kvelder.

Men ...

.. spøken har noe særiøs sannhet i seg.

Dessverre har vi ikke nok tid til å forberede et skikkelig innlegg om det. Jeg skal bort de neste dagene, og har ikke noe trådløst internett. Jeg beklager, men den store kunngjøringa må vente til rundt 8. april. Likevel er det noe som gjør at du ikke vil angre på denne lille forsinkelsen.

Følg med!

Bonusbilde - overgangsfliser

6 svar på "Oppfølging av posten på 1. april

Skriv en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

*