Järelinfo 1. aprilli postituses

Täna on 2. aprill ja mõned asjad vajavad selgitamist.

Esiteks – me mõlemad (mina ja Lewin) soovime teid kõiki tagasiside eest tänada. Oleme KaM Remake'i nimel palju vaeva näinud ning kogukonna kasvu ja toetust on tõeliselt meeldiv näha. Projekt poleks kunagi nii edenenud ilma seda ümbritseva kogukonnata. Teie toetus meie töös tähendab meile tõesti palju.

Nagu paljud teist on aru saanud, oli 1. aprilli postitus nali. Meil ei ole igav 2D-piksligraafika ja KaM-animatsioonid. Me ei joo pikseliveini ja neile meeldivad värbajad just sellisena, nagu nad on, ilma täiendavate näokarvadeta. Postituses olevad pildid tehti paari õhtuga Lightwave 3D-s (3D Maxi alternatiiv).

Kuid …

.. the joke has some serious truth to it.

Sadly we don’t have enough time to prepare the proper newspost about it. I have to go out of town for the next several days, no Wi-Fi. I am terribly sorry, the proper announcement will have to wait until around April 8th. But something tells that you will not regret this small delay.

Püsige lainel!

Bonus pic – transition tiles

6 responses to “Järelinfo 1. aprilli postituses

Jäta vastus

Teie e-posti aadressi ei avaldata.

*