Uppföljning på 1st Aprils inlägget

Ikväll är den 2 april och vissa saker behöver förklaras.

Först av allt - vi båda (jag och Lewin) vill tacka er alla för feedback. Vi har lagt ner mycket möda på KAM Remake och det är verkligen givande att se samhället tillväxt och stöd. Projektet skulle aldrig vara så avancerad utan samhället runt omkring. Det betyder verkligen mycket för oss att ha ert stöd i vårt arbete.

Som många av er har listat ut, 1st Aprils inlägg var ett skämt. Vi är inte uttråkad med 2D pixely grafik och KAM animationer. Vi dricker inte pixely vin och som rekryt precis som de är, utan ytterligare ansiktshår. Bilderna i inlägget var tillverkade i Lightwave 3D (3D Max alternativ) i ett par kvällar.

Men ...

.. Skämtet har några allvarliga sanning i det.

Tyvärr vi inte har tillräckligt med tid att förbereda rätt newspost om det. Jag måste gå ut ur staden för de kommande dagarna, ingen Wi-Fi. Jag är hemskt ledsen, kommer den rätta meddelande måste vänta tills runt 8 april. Men något säger att du inte kommer att ångra denna lilla försening.

Håll ögonen öppna!

Bonus pic - övergångsplattor

6 svar på ”Uppföljning på 1st Aprils inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*