Uppföljning den 1 april inlägget

Ikväll är det den 2 april och vissa saker måste förklaras.

Först och främst – vi båda (jag och Lewin) vill tacka er alla för feedbacken. Vi har lagt ner mycket ansträngning på KaM Remake och det är verkligen givande att se gemenskapens tillväxt och stöd. Projektet skulle aldrig vara så avancerat utan samhället runt omkring. Det betyder verkligen mycket för oss att få ditt stöd i vårt arbete.

Som många av er har räknat ut var inlägget från 1 april ett skämt. Vi är inte uttråkade med 2D-pixelgrafik och KaM-animationer. Vi dricker inte pixely vin och gillar rekryterna precis som de är, utan extra ansiktshår. Bilderna i inlägget skapades i Lightwave 3D (3D Max-alternativ) på ett par kvällar.

Dock …

.. skämtet har en allvarlig sanning över sig.

Tyvärr har vi inte tillräckligt med tid för att förbereda ett ordentligt nyhetsinlägg om det. Jag måste gå ut ur stan de kommande dagarna, inget Wi-Fi. Jag är hemskt ledsen, det korrekta tillkännagivandet får vänta till runt den 8 april. Men något säger att du inte kommer ångra denna lilla försening.

Håll ögonen öppna!

Bonusbild – övergångsbrickor

6 svar på "Uppföljning den 1 april inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*