Uppföljning den 1 april inlägget

Ikväll är det den 2 april och vissa saker måste förklaras.

Först och främst – vi båda (jag och Lewin) vill tacka er alla för feedbacken. Vi har lagt ner mycket ansträngning på KaM Remake och det är verkligen givande att se gemenskapens tillväxt och stöd. Projektet skulle aldrig vara så avancerat utan samhället runt omkring. Det betyder verkligen mycket för oss att ha ditt stöd i vårt arbete.

Som många av er har räknat ut var inlägget från 1 april ett skämt. Vi är inte uttråkade med 2D-pixelgrafik och KaM-animationer. Vi dricker inte pixely vin och gillar rekryterna precis som de är, utan extra hår i ansiktet. Bilderna i inlägget skapades i Lightwave 3D (3D Max alternativ) på ett par kvällar.

I alla fall …

.. the joke has some serious truth to it.

Sadly we don’t have enough time to prepare the proper newspost about it. I have to go out of town for the next several days, no Wi-Fi. I am terribly sorry, the proper announcement will have to wait until around April 8th. But something tells that you will not regret this small delay.

Stay tuned!

Bonus pic – transition tiles

6 svar på "Uppföljning den 1 april inlägget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*