Knights Province ilmoitus

Joten tämä on se - iso ilmoitus salaisen projektin.

kp_logo_2

Olemme keskustelleet millaista uuden pelin voisimme tehdä, kehitys, tyyli, tasapaino, uusia ideoita. Siitä lähtien olen ollut kiireinen prototyyppien (muistan ne Aprillipäivä 3D tekee), ohjelmoi uutta 3D-maaston ja tekee moottoreita, suunnittelu yksikkö virittäminen ja animaatiot, 3D-mallinnus, piirustus luonnoksia. Olen ollut palkata freelance ihmisiä auttamaan sitä liikaa.

Tässä se on kaikessa nykyisessä kunniaa:

15.2.2016 toinen ai kaupunki

Virallinen Knights Province devblog sijaitsee nyt osoitteessa: https://www.knightsprovince.com/
Se oli yksityinen kuluneesta vuodesta, näkyvät vain harvat. Nyt se on julkista! Löydät runsaasti tietoa hankkeesta siellä, että olin lähettämässä viimeisen vuoden aikana ja puoli. Tutustu Media nähdä näyttöjä ja taideteoksia.

Alpha versiot ovat ladattavissa ja pelata!

Tyhjäksi kysymyksiä KaM Remake kohtaloon - Knights maakunnassa on ollut käynnissä viimeiset 1,5 vuotta, samanaikaisesti tarjolla olevia KaM Remake kehitystä side-by-side. Osa muutoksista meni KMR KP, jotkut toiseen suuntaan. Tietäen, että, että pitäisi antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miten edelleen KaM Remake kehitys on menossa rinnalla Knights maakunnassa.

60 vastauksia ”Knights Province ilmoitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*