Knights Province -ilmoitus

Joten tässä se – suuri ilmoitus salaisesta projektista.

kp_logo_2

Keskusteltiin millaisen uuden pelin voisimme tehdä, kehitystä, tyyliä, tasapainoa, uusia ideoita. Siitä lähtien, kun olin kiireinen prototyyppien tekemisessä (muistakaa ne aprillipäivän 3D-renderöinnit), ohjelmoin uusia 3D-maasto- ja renderöimiskoneita, suunnittelin yksiköiden takilaa ja animaatioita, 3D-mallinnusta, piirtänyt luonnoksia. Olen myös joutunut palkkaamaan freelance-ihmisiä auttamaan siinä.

Tässä se on kaikessa nykyisessä loistossaan:

15.2.2016 toinen ai kaupunki

Virallinen Knights Province -devblog sijaitsee nyt osoitteessa: https://www.knightsprovince.com/
Se oli yksityinen viime vuoden ajan, ja se näkyi vain muutamalle henkilölle. Nyt se on julkinen! Sieltä löydät paljon tietoa projektista, jota postasin viimeisen puolentoista vuoden aikana. Mediasta näet näytöt ja taideteokset.

Alfa-versiot ovat ladattavissa ja pelattavissa!

Ennakoivia kysymyksiä KaM Remaken kohtalosta – Knights Province on ollut käynnissä viimeiset 1,5 vuotta, ja se on toiminut rinnakkain KaM Remake -kehityksen kanssa. Osa muutoksista meni KMR:stä KP:hen, osa toiseen suuntaan. Tämän tietäminen antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka KaM Remake -kehitys jatkuu rinnakkain Knights Provincen kanssa.

60 vastaukset "Knights Province -ilmoitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*