Aansluitend op de 1e Aprils bericht

Vanavond is de 2e april en sommige dingen moeten worden uitgelegd.

Allereerst - wij beiden (ik en Lewin) willen u bedanken iedereen voor de feedback. We hebben veel energie gestoken in KaM Remake en het is echt de moeite waard om de groei van de gemeenschap en ondersteuning zien. Het project zou nooit zo ver gevorderd zonder dat de gemeenschap er omheen. Het betekent echt veel voor ons om uw steun in ons werk hebben.

Zoals velen van jullie hebben bedacht, 1ste Aprils bericht is het een grap. We zijn niet vervelen met 2D pixely graphics en KaM animaties. Wij drinken niet pixely wijn en net als de rekruten gewoon de manier waarop ze zijn, zonder bijkomende gezichtshaar. De beelden in de post werden vervaardigd in Lightwave 3D (3D Max alternatief) in een paar avonden.

Maar ...

.. De grap heeft een aantal ernstige waarheid aan het.

Helaas hebben we niet genoeg tijd om de juiste nieuwsbericht te bereiden over. Ik heb om uit te gaan van de stad voor de komende paar dagen, geen Wi-Fi. Ik ben vreselijk, zal de juiste aankondiging moeten wachten tot rond 8 april. Maar iets zegt dat je geen spijt van deze kleine vertraging.

Blijf kijken!

Bonus pic - overgang tegels

6 Reacties op “Aansluitend op de 1e Aprils bericht

  1. Jesus, you guys are such teases. You do know that I’m fanboying all over this post right now? I don’t know what you’re up to, but I want it. Bring on april 8th!

  2. Waiting a good news from u ^^v

  3. as long as KAM dont update to these graphics like those shitty minecraft clones on a voxel blocks world anything is ok

  4. Haha, don’t worry guys: it’ll be worth the wait 😉

  5. Ihr seid die Besten! ich bin erst kürzlich auf die Idee gekommen mal im Internet nach mein alten Jugend(sucht)spiel KaM zu suchen und dann finde ich euch! Geilste Leistung von euch auch der Remake mit Province einfach Super weiter so weiter so weiter so !

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*