Vervolg op de post van 1 april

Het is vanavond 2 april en er moeten een aantal dingen worden uitgelegd.

Allereerst willen we allebei (ik en Lewin) iedereen bedanken voor de feedback. We hebben veel energie gestoken in KaM Remake en het is echt de moeite waard om de groei en ondersteuning van de gemeenschap te zien. Het project zou nooit zo geavanceerd zijn zonder de gemeenschap eromheen. Het betekent echt veel voor ons om uw steun in ons werk te hebben.

Zoals velen van jullie al hebben begrepen, was het bericht van 1 april een grap. We vervelen ons niet met 2D pixelachtige graphics en KaM-animaties. We drinken geen pixelachtige wijn en houden van de rekruten zoals ze zijn, zonder extra gezichtshaar. De afbeeldingen in de post zijn in een paar avonden gemaakt in Lightwave 3D (3D Max-alternatief).

Echter …

..de grap bevat een serieuze waarheid.

Helaas hebben we niet genoeg tijd om er een goed nieuwsbericht over voor te bereiden. Ik moet de komende dagen de stad uit, geen wifi. Het spijt me vreselijk, de juiste aankondiging zal moeten wachten tot ongeveer 8 april. Maar iets zegt dat u geen spijt zult krijgen van deze kleine vertraging.

Blijf kijken!

Bonusfoto – overgangstegels

6 Reacties op “Vervolg op de post van 1 april

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*