Tulevaisuuden suunnitelmat

Tiedät kuinka harrastusten kanssa käy ajan myötä, ne muuttuvat. Tämä Remake-projekti on ollut harrastuksemme pitkään, mutta kun kaikki asiat muuttuvat tässä maailmassa, niin se myös muuttuu… Viimeisin julkaisu (r6720) oli erittäin uuvuttava. Minä ja Lewin olemme edelleen lomalla vakavasta KaM Remake -koodauksesta.

Se, mitä aion sanoa, on kiusannut meitä pitkään. Muutama kuukausi sitten tajusimme, että olemme niin kyllästyneitä pikselöityyn 2D-grafiikkaan, hermostuneisiin animaatioihin ja loputtomaan virheenkorjausvirtaan (ja loputtomaan ideoiden lähteeseen lisätä uusia taloja ja yksiköitä, joita emme voineet lisätä), että olemme päättäneet laittaa tämä loppuun asti.

Jotkut teistä eivät ehkä pidä siitä, mutta sydämeltään vahvojen tulisi jatkaa:

Päätös tehtiin. Siitä aloittaminen oli vaikeaa, joten meidän piti juoda muutama lasillinen viiniä (joita teki aiemmin eräs maanviljelijäkaveri, taputellen vaaleanpunaisia ​​pixely-rypäleitä). Pitäkää kiinni paikoistanne – päätimme luoda radikaalisti uuden pelin!

Olemme keskustelleet siitä, mitä sen pitäisi olla – FPS-ampuja Lauenburgin raunioilla, Arcade Walheim, jopa ajopeli Moorbachin esikaupunkialueella (minulla on kokemusta kilpapeleistä, jopa muutama automalli autotallissani). Kaikki tämä näytti lupaavalta ja virkistävältä KaM:n jälkeen. Mutta luulen, että jokainen on sidottu kohtaloonsa, joten päädyimme juuri sinne, mistä aloimmekin – RTS-genreen. Voisi olla taas tylsää, mutta ajattelimme, että saatamme muuttaa jotain reseptissä.

Ensin menimme piirustuspöydälle. (Anteeksi linjamme, meillä oli viiniä, muistatko?)

Meillä ei ollut lautasliinoja, piti piirtää taululle

Pelin logiikan tulee olla täysin suorakulmainen, mieluiten vihreillä viivoilla. Talon ääriviivojen tulee muuttua punaisiksi, jotta ne erottuvat näytöstä. Jonkin on tultava siniseksi, mutta kumpikaan meistä ei muistanut mitä tarkalleen, joten olemme aloittaneet työskentelyn ja toivomme saavamme sen selville myöhemmin. Ja mikä tärkeintä, mikään muutos ei ole täydellinen muuttamatta vasemman reunan valikkoa alapuolelle. Koskaan!

Kaiken tämän hyvissä ajoin suunnitellulla olemme teurastaneet 2D-renderöinnin ja kaiken sen ympärillä ja heittäneet sen pois (raakaimmalla mahdollisella tavalla). Piti myös hävittää kaikki ei-toivotut todistajaorjat ja rakentajat. Taloja purettiin ja rauniot siivottiin. Uusia maalipurkkeja avattiin ja vanerilevyjä tilattiin. Tutustu Next Knightly RTS -prototyyppiin:

Rakennus alusta alkaen

Kaikesta huolimatta käytämme samaa pelimoottoria. Delphi-koodin siirtäminen Unity- tai Unreal Engineen vaatisi kuukausien työtä, eikä meillä ole siihen aikaa. Vain kahden hengen tiimissä meidän on oltava tehokkaita. Lewin työskentelee lujasti uusien suunnitteluideoiden, tasapainon ja pelitahdin parissa. Keskityn kolmannen ulottuvuuden lisäämiseen moottoriin, visuaaliseen suunnitteluun, 3D-mallinnukseen ja animaatioon.

Vasarattu vaneri

Uusinta OpenGL-teknologiaa hyödyntäen peli sisältää 50 % enemmän mittoja, pallomaisesti harmonisia puita, fyysisiä resursseja ja paljon kasvojen karvoja rekrytoijille. Ja tietysti hyviä näkökulmia Android-, iOS-, OSX-, *nix- ja PC-versioihin yhdestä suoritettavasta tiedostosta!

Tämä on pitkä tie edessä. Saatamme törmätä joihinkin ongelmiin, mutta toivottavasti voimme voittaa ne kuten ennenkin. Toivota meille onnea!

Peukut pystyyn!

20 vastaukset "Tulevaisuuden suunnitelmat

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*