Knights Tavern -uutiset

Knights Province Alpha 11 on valmis pian ja on aika puhua vielä yhdestä ainutlaatuisesta piirteestä, joka sillä on: Knights Tavern!
[Tavernan kohtaus, 1658, kirjoittanut David Teniers II]
Knights Tavern (lyhyesti KT) on koodinimi tilipalvelimelle, jota olemme kehittäneet vuodesta 2019 lähtien. Tilit olivat yksi KaM Remakeen usein kysyttyistä ominaisuuksista, mutta meillä ei koskaan ollut asiantuntemusta tai rohkeutta sen tosiasialliseksi toteuttamiseksi (hyvin, lukuisille syyt). KP: tä yritettiin yrittää, mutta ne eivät onnistuneet vasta äskettäin, kun onnekas mahdollisuus on saapunut (artikkelin muodossa (https://habr.com/ru/post/491272/) ja koodivarasto (https://github.com/Cooler2/ApusEngineExamples)). Now, knowing that the backend server can be developed in the same language as the game, KT is finally taking its chance to come true. Neat thing about KT, is that it can be used for both KaM Remake and Knights Province. Both games are very much alike in terms of accounts info they provide and can benefit from. So we can safely build KT in such a way that it allows for a single account for both Knights Province and KaM Remake. Register once and play twice. KP is our testground for the KT. Once it is sufficiently tested, KaM Remake can be upgraded and start using it too. You can help with KT playtesting right now, but more on that later. Basic auth functionality is mostly covered: KT has player accounts that can be registered, activated, logged in to and logged out of, forgotten passwords can be reset. For a proof of concept, KT can report how many player accounts it has and how many players were active within the last hour. The first useful feature in KT are mission highscores. If a single-player mission was prepared by the mapmaker in a specific way (2 lines of script, one dynamic and one static), the game can submit the mission’s winning score to KT and later on show the player his ranking in that mission.
Huipputulokset tehtävälle
Word of caution, KT is still in beta and might have bugs in all different areas. We hope to iron them out over time. That’s why we start testing with simple functionality, so flaws in the authentication (which there must be) can be fixed. So, since there might be bugs and weak spots, do not use your everyday life passwords for KT. KT future allows for many interesting things:
  • Ystävät, pikaviestit, aulakutsut, klaanit jne
  • Pelaajien arviot ja maine, ELO-pisteet jne.
KT asettaa meille uusia haasteita:
  • Se on koodattava asynkronisella tavalla, jotta tietopyynnöt eivät hidasta tai jäädytä peliä.
  • Pelaajatiedot on siirrettävä ja tallennettava turvallisesti (käytämme jo suoloja ja tiivisteitä)
  • Meidän on säilytettävä pelaajien tiedot päivityksissä ja peliversioiden välillä
Mikä parasta - voit jo kokeilla KT: tä ja auttaa meitä parantamaan sitä! Katso viimeisimmät KP-pyyhekokoonpanot (saatavana Discord-sivulta https://discord.gg/cEwJFSY). Ilmoita mahdollisista virheistä tai virheistä. Olemme myös avoimia ehdotuksille KT-toiminnoista. Se voi ohjata sitä moniin suuntiin, ja olisi parasta valita ne, jotka ovat halutuimpia.

4 vastauksia ”Knights Tavern -uutiset

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*