Knights Tavern nyheder

Knights Province Alpha 11 vil snart være klar, og det er tid til at tale om endnu en unik funktion, som den kommer til at have: Knights Tavern!
[Tavern Scene, 1658, af David Teniers II]
Knights Tavern (kort forkortet KT) er et kodenavn for den kontoserver, vi har udviklet siden 2019. Konti var en af ​​de oftere efterspurgte funktioner i KaM Remake, men vi havde aldrig ekspertise eller mod til faktisk at implementere det (vel, for adskillige grunde). Der blev gjort forsøg på KP, men det lykkedes ikke før for nylig, hvor en heldig chance er ankommet (i form af en artikel (https://habr.com/ru/post/491272/) og et kodelager (https://github.com/Cooler2/ApusEngineExamples)). Now, knowing that the backend server can be developed in the same language as the game, KT is finally taking its chance to come true. Neat thing about KT, is that it can be used for both KaM Remake and Knights Province. Both games are very much alike in terms of accounts info they provide and can benefit from. So we can safely build KT in such a way that it allows for a single account for both Knights Province and KaM Remake. Register once and play twice. KP is our testground for the KT. Once it is sufficiently tested, KaM Remake can be upgraded and start using it too. You can help with KT playtesting right now, but more on that later. Basic auth functionality is mostly covered: KT has player accounts that can be registered, activated, logged in to and logged out of, forgotten passwords can be reset. For a proof of concept, KT can report how many player accounts it has and how many players were active within the last hour. The first useful feature in KT are mission highscores. If a single-player mission was prepared by the mapmaker in a specific way (2 lines of script, one dynamic and one static), the game can submit the mission’s winning score to KT and later on show the player his ranking in that mission.
Highscores for missionen
Word of caution, KT is still in beta and might have bugs in all different areas. We hope to iron them out over time. That’s why we start testing with simple functionality, so flaws in the authentication (which there must be) can be fixed. So, since there might be bugs and weak spots, do not use your everyday life passwords for KT. KT future allows for many interesting things:
  • Venner, onlinemeddelelser, lobbyinvitationer, klaner osv
  • Spillerbedømmelser og omdømme, ELO-scoring osv.
KT stiller os nye udfordringer:
  • Det skal kodes på en asynkron måde, så dataforespørgsler ikke bremser eller fryser spillet.
  • Spillerdata skal videregives og opbevares sikkert (vi bruger allerede salte og hashes)
  • Vi bliver nødt til at bevare spillernes data om opgraderinger og mellem spilversioner
Det bedste af det hele – du kan allerede prøve KT og hjælpe os med at forbedre det! Se de seneste KP wip builds (tilgængelig på Discord https://discord.gg/cEwJFSY). Rapportér venligst eventuelle fejl eller mangler. Vi er også åbne for forslag til KT-funktionalitet. Det kan styre det i mange retninger, og det ville være bedst at vælge dem, der er mere ønskede.

4 svar på "Knights Tavern nyheder

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

*