Knights provintsi väljakuulutamine

Nii et see on see - suur väljakuulutamist saladus projekti.

kp_logo_2

Arutasime millist uut mängu saaksime, areng, stiili, tasakaalu, uusi ideid. Sellest ajast olin hõivatud prototüüpimine (mäletan neid Aprillinali 3D muudab), programmeerimine uus 3D maastik ja muudab mootorid, planeerimise üksuse taglase ja animatsioone, 3D modelleerimine, juhtides visandid. Olen olnud palgata vabakutseline inimesi aidata ka.

Siin on kõigis oma senistes hiilguses:

2016/02/15 teise ai linn

Ametlik Knights provintsi devblog asub nüüd: https://www.knightsprovince.com/
See oli isiklik viimase aasta nähtav ainult vähesed inimesed. Nüüd on avalik! Leiad palju infot projekti seal, et ma olin postitamise ajal viimase pooleteise aasta jooksul. Tutvu Meedia näha ekraanid ja kunsti.

Alpha versiooni saab alla laadida ja mängida!

Võitmise küsimusi Kam uusversiooni saatus - Knights provintsis on kestnud viimased 1,5 aastat, Kooseksisteerivad koos Kam uusversiooni arengu side-by-side. Mõned muudatused läks KMR KP, mõned teises suunas. Teades, et see peaks andma sulle hea tunde, kuidas edasi Kam uusversiooni arengu läheb eksisteerida koos Knights provintsi.

60 vastuseid "Knights provintsi väljakuulutamine"

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *

*