Knights provinsen tillkännagivande

Så det här är det - den stora tillkännagivandet av hemligt projekt.

kp_logo_2

Vi diskuterade vilken typ av nytt spel vi kunde göra, utveckling, stil, balans, nya idéer. Ända sedan jag var upptagen prototyping (minns dem April Fools 3D gör), programmerar ny 3D-terräng och rendering motorer, planerar enhet rigg och animationer, 3D-modellering, rita skisser. Jag har haft att anställa frilansande människor att hjälpa till med det också.

Här är det i all sin nuvarande glans:

2016/02/15 annan ai stad

Officiell Knights provinsen devblog finns nu på: https://www.knightsprovince.com/
Det var privat för det gångna året, synlig för endast ett fåtal personer. Nu är det offentligt! Du hittar massor av information om projektet finns, som jag var utstationering under senaste året och ett halvt. Kolla in media att se skärmar och konstverk.

Alfaversioner finns att ladda ned och spela!

Föregripa frågor om KAM Remake öde - riddare provinsen har pågått under de senaste 1,5 åren, samexisterande med KAM Remake utveckling sida vid sida. Några av de förändringar som gick från KMR till KP, några i andra riktningen. Att veta att om som ger dig bra känsla för hur ytterligare KAM Remake utveckling kommer att samexistera med Knights Province.

60 svar på ”Knights provinsen tillkännagivande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*