Knights Province meddelande

Så här är det – det stora tillkännagivandet om det hemliga projektet.

kp_logo_2

Vi diskuterade vilken typ av nytt spel vi kunde göra, utveckling, stil, balans, nya idéer. Ända sedan jag var upptagen med prototyper (kom ihåg de där April Fools 3D-renderingarna), programmering av ny 3D-terräng och renderingsmotorer, planering av enhetsriggning och animationer, 3D-modellering, ritning av skisser. Jag har varit tvungen att anställa frilansare för att hjälpa till med det också.

Här är den i all sin nuvarande glans:

2016-02-15 en annan ai stad

Official Knights Province devblogg finns nu på: https://www.knightsprovince.com/
Det var privat under det senaste året, synligt för endast ett fåtal personer. Nu är det offentligt! Du hittar massor av information om projektet där, som jag postade under det senaste och ett halvt året. Kolla in media för att se skärmar och konstverk.

Alpha-versioner finns tillgängliga för nedladdning och spel!

Förebyggande frågor om KaM Remakes öde – Knights Province har pågått under de senaste 1,5 åren och samexisterat med utvecklingen av KaM Remake sida vid sida. En del av förändringarna gick från KMR till KP, några åt andra hållet. Att veta det borde ge dig en bra uppfattning om hur ytterligare KaM Remake-utveckling kommer att samexistera med Knights Province.

60 svar på "Knights Province meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*