Fremtidsplaner

Du ved, hvordan det går med hobbyer over tid, de ændrer sig. Dette Remake-projekt har været vores hobby i lang tid, men som alle ting ændrer sig i denne verden, så gør det det også... Sidste udgivelse (r6720) var meget udmattende. Mig og Lewin er stadig på ferie fra seriøs KaM Remake-kodning.

Det, jeg er ved at sige, har naget os i lang tid. For et par måneder siden indså vi, at vi blev så meget kede af pixeleret 2D-grafik, nervøse animationer og endeløs strøm af fejlrettelser (og uendelig springvand af ideer til at tilføje nye huse og enheder, vi ikke kunne tilføje), at vi har besluttet at sætte dette til en ende.

Nogle af jer kan måske ikke lide det, men de, der er stærke udenad, bør fortsætte:

Beslutning blev truffet. Det var hårdt at starte med, så vi måtte have et par glas vin (lavet tidligere af en anden bondemand, der trampede på pink pixely druer). Hold fast i dine pladser – vi besluttede at skabe et radikalt nyt spil!

Vi har diskuteret, hvad det skulle være – et FPS-skydespil i Lauenburg-ruinerne, Arcade Walheim, endda et racerspil i Moorbach-forstæderne (jeg har erfaring med racerspil, endda et par bilmodeller i min garage). Alt det så lovende og forfriskende ud efter KaM. Men alle er vel bundet til hans skæbne, så vi endte lige der, hvor vi startede – på en RTS-genre. Kunne være kedeligt endnu en gang, men vi tænkte, at vi måske ville ændre noget i opskriften.

Først og fremmest gik vi til tegnebrættet. (Undskyld vores linjer, vi havde vin, husker du?)

Vi havde ingen servietter, skulle tegne på en tavle

Spillets logik skal blive helt rektangulær, helst i grønne linjer. Husets konturer skal blive røde for at skille sig ud på skærmen. Noget skal blive blåt, men ingen af ​​os kunne huske hvad præcist, så vi er begyndt at arbejde og håber på at finde ud af det senere. Og vigtigst af alt er ingen ændring komplet uden at ændre menuen i venstre side til en nederste menu. Nogensinde!

Med alt det planlagte i forvejen har vi slagtet 2D-gengivelsen og alt omkring det og smidt det væk (på den mest brutale måde som muligt). Var også nødt til at skille sig af med eventuelle uønskede vidne livegne og bygherrer. Huse blev revet ned og murbrokker ryddet op. Nye dåser med maling blev åbnet og krydsfinerplader bestilt. Mød den næste Knightly RTS-prototype:

Bygger fra grund og op

Af alle ting bruger vi den samme spilmotor. Portering af Delphi-kode til Unity eller Unreal Engine ville tage måneders arbejde, og det har vi ikke tid til. Med et hold på kun to fyre skal vi være effektive. Lewin arbejder hårdt på nye designideer, balance og gameplaytempo. Jeg er fokuseret på at tilføje en 3. dimension til motoren, visuelt design, 3D-modellering og animation.

Hamrende krydsfiner

Ved at bruge den nyeste OpenGL-teknologi vil spillet indeholde 50 % flere dimensioner, sfærisk harmoniske træer, fysisk baserede ressourcer og masser af ansigtshår til rekrutter. Og selvfølgelig gode perspektiver på Android, iOS, OSX, *nix og pc-versioner fra den enkelte eksekverbare!

Det er en lang vej frem. Vi støder måske ind i nogle problemer, men forhåbentlig vil vi overvinde dem, som vi gjorde før. Ønsk os held og lykke!

Tommel op!

20 svar på "Fremtidsplaner

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*