Fremtidige planer

Du ved, hvordan det går med hobbyer over tid, de ændres. Denne Remake projekt har været vores hobby i lang tid, men da alle ting ændrer sig i denne verden, så gør det også ... Sidste release (r6720) var meget udmattende. Mig og Lewin er stadig på en ferie fra alvorlig KAM Remake kodning.

Hvad jeg er ved at sige har været nagende os i lang tid. For et par måneder siden vi indså, at vi fik så meget kede af pixeleret 2D-grafik, nervøse animationer og endeløs strøm af fejlrettelser (og uendelig springvand af ideer til at tilføje nye huse og enheder, vi kunne ikke tilføje), at vi har besluttet at sætte dette til ophør.

Nogle af jer måske ikke lide det, men dem, der er stærke udenad, bør fortsætte:

Beslutningen blev truffet. Startende med det var hårdt, så vi var nødt til at have et par glas vin (lavet tidligere af en kollega Farmer chap, tramper på lyserøde pixely druer). Hold på din pladser - vi besluttet at oprette et radikalt nyt spil!

Vi har diskuteret over, hvad skulle det være - en FPS skydespil i Lauenburg ruiner, Arcade Walheim, selv et racerspil i Moorbach forstæderne (jeg har nogle væddeløbsspil erfaring, selv et par bilmodeller i min garage). Alt, der så lovende og forfriskende efter Kam. Men jeg gætte alle er bundet til sin skæbne, så vi endte lige hvor vi har startet op - på en RTS-genren. Kunne være kedeligt igen, men vi var vi måske ændre noget i opskriften.

Første ting først, vi ledes til tegnebrættet. (Undskyld vores linjer, vi havde vin, huske?)

Vi havde ingen bleer, måtte trække på en tavle

Spillets logik har brug for at blive fuldt rektangulært, fortrinsvis i grønne linjer. Hus skitserer nødt til at blive rød at skille sig ud på skærmen. Noget skal blive blå, men ingen af ​​os kunne huske, hvad der præcist, så vi er begyndt at arbejde og håber at finde ud af det senere. Og vigtigst af alt, ingen ændring er komplet uden at ændre menu venstre side ind i en bottom-side et. Nogensinde!

Med alt det planlagt i god tid har vi slagtet 2D gøre og alt omkring det og smed det væk (på den mest brutale måde muligt). Havde også at bortskaffe uønskede vidner livegne og bygherrer. Huse blev revet ned og murbrokker renset. Nye dåser med maling blev åbnet og krydsfinerplader bestilt. Mød Næste Knightly RTS prototype:

Opbygning af grunde op

Af alle ting, vi bruger den samme spilmotor. Portering Delphi kode til Unity eller Unreal Engine ville tage måneders arbejde, og vi har ikke tid til. Med et team af blot to gutter, vi har brug for at være effektiv. Lewin arbejder hårdt på nye design ideer, balance og gameplay tempo. Jeg er fokuseret på at tilføje en 3. dimension til motoren, visuelt design, 3D-modellering og animation.

Hamre krydsfiner

Brug den nyeste OpenGL teknologi spillet vil indeholde 50% flere dimensioner, sfærisk harmoniske træer, fysisk baserede ressourcer og masser af hår i ansigtet for ansatte. Og selvfølgelig gode perspektiver på Android, iOS, OSX, * nix og pc versioner fra enkelt eksekverbar!

Dette en lang vej foran. Vi kunne støde ind i nogle problemer, men forhåbentlig vil vi overvinde dem, som vi gjorde før. Ønske os held og lykke!

Tommelfinger op!

20 svar på ”Fremtidige planer

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

*