Knights Province meddelelse

Så dette er det – den store annoncering af det hemmelige projekt.

kp_logo_2

Vi diskuterede, hvilken slags nyt spil vi kunne lave, udvikling, stil, balance, nye ideer. Lige siden jeg havde travlt med at lave prototyper (husk de der aprilsnar 3D-gengivelser), programmering af nyt 3D-terræn og gengivelsesmotorer, planlægning af enhedsrigning og animationer, 3D-modellering, tegning af skitser. Jeg har også været nødt til at ansætte freelancefolk til at hjælpe med det.

Her er den i al sin nuværende herlighed:

2016-02-15 en anden ai by

Official Knights Province devblog er nu placeret på: https://www.knightsprovince.com/
Det var privat i det sidste år, kun synligt for nogle få mennesker. Nu er det offentligt! Du vil finde masser af information om projektet der, som jeg postede i løbet af det sidste halvandet år. Tjek medierne for at se skærme og illustrationer.

Alpha-versioner er tilgængelige til download og spil!

Foregribende spørgsmål om KaM Remakes skæbne - Knights Province har været i gang i de sidste 1,5 år og har eksisteret side om side med KaM Remake-udvikling. Nogle af ændringerne gik fra KMR til KP, nogle i anden retning. Når du ved det, burde det give dig en god fornemmelse af, hvordan yderligere KaM Remake-udvikling kommer til at eksistere sammen med Knights Province.

60 svar på "Knights Province meddelelse

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

*