Knights provinsen annoncering

Så dette er det - den store annonceringen af ​​det hemmelige projekt.

kp_logo_2

Vi diskuterede, hvilken slags nyt spil, vi kunne gøre, udvikling, stil, balance, nye ideer. Lige siden jeg var travlt prototyping (husk dem April Fools 3D gør), programmere nye 3D terræn og rendering motorer, planlægning enhed rigning og animationer, 3D-modellering, tegning skitser. Jeg har haft til at ansætte freelance folk til at hjælpe med det også.

Her er det i al sin nuværende herlighed:

2016/02/15 anden ai by

Officielle Knights provinsen devblog er nu placeret på: https://www.knightsprovince.com/
Det var privat for det forløbne år, synlig for kun få mennesker. Nu er det offentligt! Du vil finde masser af info om projektet der, at jeg var udstationering i forløbne år og en halv. Tjek Medier for at se skærmbilleder og illustrationer.

Alpha-versioner er tilgængelige for download og spille!

Foregribe spørgsmål om KAM Remake skæbne - Knights provinsen har været i gang i de sidste 1,5 år, co-eksisterende med KAM Remake udvikling side om side. Nogle af ændringerne gik fra KMR til KP, nogle i anden retning. Vel vidende, at, bør give dig god fornemmelse af, hvordan yderligere KAM Remake udvikling kommer til at sameksistere med Knights provinsen.

60 svar på ”Knights provinsen annoncering

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

*