Aankondiging van de Ridders Provincie

Dit is het dan: de grote aankondiging van het geheime project.

kp_logo_2

We bespraken wat voor soort nieuw spel we konden maken, ontwikkeling, stijl, balans, nieuwe ideeën. Vanaf het moment dat ik bezig was met het maken van prototypes (denk aan die April Fools 3D-renders), het programmeren van nieuwe 3D-terrein- en rendering-engines, het optuigen en animaties van planningseenheden, 3D-modellering, het tekenen van schetsen. Ik heb ook freelance mensen moeten inhuren om daarbij te helpen.

Hier is het in al zijn huidige glorie:

2016-02-15 nog een ai-stad

Official Knights Province devblog bevindt zich nu op: https://www.knightsprovince.com/
Het was het afgelopen jaar privé, zichtbaar voor slechts een paar mensen. Nu is het openbaar! Je vindt daar veel informatie over het project, dat ik het afgelopen anderhalf jaar plaatste. Bekijk de Media om schermen en artwork te zien.

Alfaversies zijn beschikbaar om te downloaden en te spelen!

Vragen beantwoorden over het lot van KaM Remake - Knights Province is de afgelopen 1,5 jaar aan de gang geweest, naast de ontwikkeling van KaM Remake naast elkaar. Sommige veranderingen gingen van KMR naar KP, andere in een andere richting. Als je dat weet, zou dat je een goed idee moeten geven van de verdere ontwikkeling van KaM Remake naast de Knights Province.

60 Reacties op “Aankondiging van de Ridders Provincie

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*