Knights provincie aankondiging

Dus dit is het - de grote aankondiging van de geheime project.

kp_logo_2

We bespraken wat voor soort nieuwe game die we konden maken, ontwikkeling, stijl, balans, nieuwe ideeën. Sinds ik bezig was prototyping (herinner me die April Fools 3D renders), het programmeren van nieuwe 3D-terrein en rendering engines, planning unit tuigage en animaties, 3D-modellering, tekenen schetsen. Ik heb gehad om freelance mensen inhuren om te helpen met het.

Hier is het in al zijn huidige glorie:

2016/02/15 andere ai stad

Officiële Knights provincie devblog is nu te vinden op: https://www.knightsprovince.com/
Het was privé voor het afgelopen jaar, zichtbaar voor slechts een paar mensen. Nu is het publiek! U vindt er tal van informatie over het project is er, dat ik het posten in afgelopen jaar en een half te vinden. Check out de Media schermen en kunstwerken te zien.

Alpha versies zijn beschikbaar om te downloaden en te spelen!

Ontkrachten vragen over KaM Remake lot - Ridders provincie is geweest in de vooruitgang van de afgelopen 1,5 jaar, co-existeren met KaM Remake ontwikkeling side-by-side. Sommige veranderingen gingen van KMR KP, wat in andere richting. Wetende dat, dat moet je goed gevoel van hoe verdere KaM Remake ontwikkeling gaat geven elkaar bestaan ​​met Knights Province.

60 Reacties op “Knights provincie aankondiging

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*