Bekendmaking Ridderprovincie

Dit is het dan: de grote aankondiging van het geheime project.

kp_logo_2

We bespraken wat voor soort nieuw spel we konden maken, ontwikkeling, stijl, balans, nieuwe ideeën. Sindsdien was ik bezig met het maken van prototypes (denk aan die 3D-renders van April Fools), het programmeren van nieuw 3D-terrein en rendering-engines, het plannen van rigging en animaties, 3D-modelleren, het tekenen van schetsen. Ik heb ook freelance mensen moeten inhuren om daarbij te helpen.

Hier is het in al zijn huidige glorie:

15-02-2016 nog een ai-stad

De officiële devblog van de Ridderprovincie bevindt zich nu op: https://www.knightsprovince.com/
Het was het afgelopen jaar privé en voor slechts een paar mensen zichtbaar. Nu is het openbaar! Je vindt daar veel informatie over het project, dat ik de afgelopen anderhalf jaar heb gepost. Bekijk de Media om schermen en illustraties te zien.

Alpha-versies zijn beschikbaar om te downloaden en te spelen!

Vooruitlopen op vragen over het lot van KaM Remake: Knights Province is de afgelopen 1,5 jaar aan de gang geweest en bestond naast de ontwikkeling van KaM Remake naast elkaar. Sommige veranderingen gingen van KMR naar KP, andere in een andere richting. Als je dat weet, zou dat je een goed idee moeten geven van hoe de verdere ontwikkeling van KaM Remake naast Knights Province zal bestaan.

60 Reacties op “Bekendmaking Ridderprovincie

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*