Knights Province kunngjøring

Så dette er det – den store kunngjøringen av det hemmelige prosjektet.

kp_logo_2

Vi diskuterte hva slags nytt spill vi kunne lage, utvikling, stil, balanse, nye ideer. Helt siden jeg var opptatt med å lage prototyper (husk de aprilsnarr 3D-gjengivelsene), programmere nytt 3D-terreng og renderingsmotorer, planlegge enhetsrigging og animasjoner, 3D-modellering, tegne skisser. Jeg har måttet ansette frilansere for å hjelpe med det også.

Her er den i all sin nåværende prakt:

2016-02-15 en annen ai by

Den offisielle Knights Province devbloggen er nå lokalisert på: https://www.knightsprovince.com/
Det var privat det siste året, synlig for bare noen få personer. Nå er det offentlig! Du finner mye informasjon om prosjektet der, som jeg har lagt ut i løpet av det siste og et halvt året. Sjekk ut Media for å se skjermer og kunstverk.

Alpha-versjoner er tilgjengelige for nedlasting og spill!

Forebyggende spørsmål om KaM Remakes skjebne – Knights Province har vært i gang de siste 1,5 årene, og har eksistert side om side med KaM Remake-utvikling. Noen av endringene gikk fra KMR til KP, noen i annen retning. Når du vet det, bør det gi deg en god følelse av hvordan videre utvikling av KaM Remake kommer til å eksistere sammen med Knights Province.

60 svar på "Knights Province kunngjøring

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *

*